Imediat dupa apelul telefonic, politistii s-au deplasat la fata locului si au fost socati de ceea ce s-a intamplat apoi. Potrivit monitorulsv.ro, vecina a sunat la politie fiindca George Valentin a amenintat-o ca ii da foc la casa, asta dupa ce barbatul ar fi acuzat-o pe femeie ca i-ar fi otravit niste caini.

In momentul in care politistii au ajuns la el acasa, barbatul a iesit dezbracat de la brau in sus cu un cutit la pantaloni, i-a amenintat pe agenti si si-a folosit sotia si copilul drept scut in fata lor.

A inceput sa ii injure si sa ii ameninte cu moartea pe politisti. A vrut sa il injunghie pe unul dintre ei, dar nu a reusit. Apoi, a vrut sa ia un topor, dar sotia nu i l-a dat. Nervos, barbatul a luat o piatra si a spart parbrizul masinii de politie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pana la urma politistii au reusit sa il imobilizeze si l-au dus la sectie pentru audieri. A fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecatoria Radauti a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infractiunii de ultraj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si