Close sidebar
Close sidebar

Scandal monstru la o terasa din Eforie Nord, de la o nota de plata! O fetita a fost transpotata la spital

Scandal monstru la o terasa din Eforie Nord. Doi barbati au impartit pumni si picioare si au distrus mobilierul. Asta pentru ca li s-a parut ca pe bon a aparut o suta de grame de friptura in plus. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In imaginile surprinse de un amator se vede cum unul dintre indivizii violenti darama o vitrina. Pe jos sunt sunt numai bucati de mobilier si resturi de mancare.

Se pare ca intreg scandalul ar fi pornit de la o nota de plata. Doi clienti l-ar fi acuzat pe ospatar ca ar fi vrut sa-i pacaleasca cu nota de plata.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chelnerul si seful de sala i-au dat afara pe cei doi indivizi care au devenit recalcitranti. Odata evacuati, acestia ar fi inceput sa-si imparta pumni si picioare, iar apoi s-au facut nevazuti.

Din pacate, in bataia generala victima a picat si o fata minora. Aceasta a fost lovita din greseala. 

Trei ambulante au ajuns la fata loculuii, iar copila a fost trasnportata cu una dintre ele la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale.

Politistii au declansat o ancheta si urmeaza acum sa-i gaseasca pe batausi si sa stabileasca de la ce a pornit intregul scandal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI