Femeia, care cu greu poate fi numita "mama", si-a topit fiul intr-o oala cu soda caustica, pentru a-i ascunde cadavrul. Desi a participat la ascunderea si profanarea ramasitelor fiului ei, femeia se afla in continuare in libertate.

Recent, ea s-a fotografiat alaturi de fiica ei, care a fost luata de asistentii sociali, dar si de alt baietel, si a pozat asemenea unei mame iubitoare. Mai mult, femeia a impartasit imaginea pe retelele de socializare, parand extrem de dragastoasa cu cei mici.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum s-a intamplat oribila crima?

Moartea fiului ei a avut loc in urma cu 3 ani, insa faptele oribile ale mamei macabre si ale iubitului ei italian au iesit la iveala abia anul acesta.

Tunde Otvos si Antonio Zaccagna s-au cunoscut in Germania, iar apoi au venit in Romania si traiau impreuna. Intr-una din seri, deranjat de plansete baiatului, italianul i-a aplicat o corectie care a fost fatala pentru copil.

Dupa ce a vazut ca nu mai respira, italianul a inceput sa

urzeasca un plan pentru ascunderea cadavrului. Culmea, mama baiatului l-a ajutat.

Antonio Zaccagna a adus soda caustica acasa si, in mare secret, au fiert trupul baiatului in substanta care topea ramasitele micutului.

WOWBIZ.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si