Se pare ca acesta are multe datorii, dupa cum sustine Mugurel Sfetcu. Casa in care Ileana Ciuculete si Cornel Gales a fost vanduta pe data de 9 martie, iar pe 14 martie artista s-a stins din viata.

”Nu a mai trecut de 2 saptamani pe la mormant pe la mamica. Isi pune picaturi in ochi sa planga. Ne-am saturat de teatrul acesta. Ne-a spus ca daca vrem sa refacem succesiunea vom avea parte de surprize.

Cum este posibil ca toata lumea sa primeasca costume populare, iar noi sa nu primim o ie. Cornel a iubit banii mamei mele. Incearca sa ne santajeze, sa ne ia la intimidare”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru un post de televiziune, potrivit Spynews.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Nascuta pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila.

Ileana Ciuculete a mai fost casatorita o data, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu si Cristi Sfetcu, cu care in trecut, regretata artista de muzica populara s-a razboit.

Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeste Ervin stefan. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si