Close sidebar
Close sidebar

Scandalul pe averea Ilenei Ciuculete continua! Mugurel Sfetcu face dezvaluiri socante: ”Isi pune picaturi in ochi sa planga”

Scandalul pe averea regretatei interprete de muzica populara, Ileana Ciuculete, este departe de a se termina. Baietii Ilenei Ciuculete isi cer dreptul la avere. Mugurel Sfetcu face noi dezvaluiri despre comportamentul lui Cornel Gales.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca acesta are multe datorii, dupa cum sustine Mugurel Sfetcu. Casa in care Ileana Ciuculete si Cornel Gales a fost vanduta pe data de 9 martie, iar pe 14 martie artista s-a stins din viata.

”Nu a mai trecut de 2 saptamani pe la mormant pe la mamica. Isi pune picaturi in ochi sa planga. Ne-am saturat de teatrul acesta. Ne-a spus ca daca vrem sa refacem succesiunea vom avea parte de surprize. Cum este posibil ca toata lumea sa primeasca costume populare, iar noi sa nu primim o ie. Cornel a iubit banii mamei mele. Incearca sa ne santajeze, sa ne ia la intimidare”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru un post de televiziune, potrivit Spynews.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Nascuta pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila.

Ileana Ciuculete a mai fost casatorita o data, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu si Cristi Sfetcu, cu care in trecut, regretata artista de muzica

populara s-a razboit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeste Ervin stefan. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI