Close sidebar
Close sidebar

Scandalul urias pe care il avea Vasile Turcu in lumea fotbalului! Afaceristul care acum se zbate intre viata si moarte se razboia prin tribunale cu antrenorul Mircea Rednic de aproape doi ani

Vestea ca Vasile Turcu a vrut sa isi puna capat zilelor, saptamana trecuta, in vila sa din Bucuresti, a bulversat lumea fotbalului! Toti oamenii cu care a colaborat afaceristul in perioada in care era actionar la Dinamo au fost socati, inclusiv Mircea Rednic, antrenorul cu care el se afla intr-un proces scandalos de aproape doi ani!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipele grele prin care trece Vasile Turcu in aceste momente au avut un impact puternic in fotbal, mai ales asupra  lui Mircea Rednic. “Imi pare rau de ce i se intampla”, a spus antrenorul care se afla intr-un conflict cu omul de afaceri din momentul in care acesta i-a facut acuzatii grave referitoare la anumite comisioane pe care el le-ar fi perceput pentru vanzarea de jucatori!

Scandalul a inceput in 2015, atunci cand fostul actionar al FC Dinamo Vasile Turcu l-a acuzat pe antrenorul Mircea Rednic ca ar lua comisioane din transferurile de fotbalisti inca din 2007 si ca nu i-ar fi  inapoiat o suma de bani imprumutata pentru ajutorarea copilului fostului jucator dinamovist Cosmin Pascovici.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Atacurile omului de afaceri nu l-au lasat indiferent pe Rednic, motiv pentru care a si reactionat dur. “ Mi se pare normal sa ajuti la transferuri, dar nu pentru comisioane. Cu asta o sa ne auzim la tribunal.

Daca un dobitoc vorbeste prostii, e un dobitoc. El spune ca m-a imprumutat pe mine in 2007 si eu am fost antrenor si in 2008 si 2009 cand el mi-a fost patron. E fortat, e impins in fata cand lucrurile merg bine. Astea toate sunt puse la dosar si omul o sa spuna. Asta e vorba despre 2007, cand Pascovoci era aici. Clar va fi dat in judecata, dosarul e facut.
Mircea Rednic nu a luat comisioane si nu o sa ia comisioane. Nu are nevoie. In perioada aia, cand am venit la Dinamo, eu am vandut o fabrica cu vreo trei milioane. Turcu nu era aici. El a ajuns cu mistriile lui, dupa ce si-a facut relatii. Si face afaceri cu statul",
a declarat Rednic, intr-o conferinta de presa, apoi l-a actionat in judecata pe fostul actionar dinamovist.

Totusi, acum, cand Vasile Turcu se zbate intre viata si moarte, Mircea Rednic nu mai este la fel de virulent. Dimpotriva, el le-a marturisit apropiatilor ca ii pare rau de ce i se intampla afaceristului si chiar isi doreste sa isi revina cat mai rapid!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI