Close sidebar
Close sidebar

Scene de groaza in Cluj! O femeie a fost taiata cu motocoasa de sot!

Episod dramatic in aceasta dimineata in localitatea Catcau din Cluj. O femeie a fost taiata cu motocoasa accidental chiar de sotul ei.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia in varsta de 64 de ani a fost trasnportata de urgenta la spital cu elicopterul, dupa ce sotul ei a accidentat-o cu motocoasa. Cei doi soti au mers la casa parinteasca din Salisca pentru a face curatenie de primavara.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Sotul femeii taia iarba cu o motocositoare electrica, iar femeia i-a deschis poarta gradinii ca sa il ajute. In acel moment barbatul s-a intors, avand in mana motocositoarea si a ranit-o pe femei destul de grav la picioare si abdomen.

Lama motocositorii i-a trecut la cativa milimetrii de artera femurala.

Pentru a primi ingrijirile necesare femeia a fost transortata cu elicopterul la Spitalul Municipal Dej, unde a fost operata si stabilizata.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI