Sunt imagini dramatice, filmate in statiunea Saturn. Barbatul de 56 de ani- turist din Botosani, este tras la mal de salvamari- a fost adus cu o pluta din larg, dar zace inconstient in bratele salvatorilor.

Imediat ce este adus la mal, echipajul SMURD incepe resuscitarea. Medicii fac toate eforturile pentru a-l readuce la viata.

Salvatorii au declarat decesul dupa zeci de minute de eforturi zadarnice.


In acelasi timp, aceeasi scena dramatica avea loc si in statiunea Jupiter, unde curentii puternici au luat viata unui alt turist de 49 de ani.

Cei care s-au strans in jurul barbatului si au asistat la operatiunea dramatica de salvare spun ca omul era intr-o zona abrupta, dar ca nu se indepartase prea mult de mal.

Astazi, in tot sudul litoralului, a fost interzisa baia mare. Chiar daca valurile nu au fost atat de mari, curentii puternici i-au ademenit chiar si pe inotatorii cei mai experimentati.

Salvamarii au salvat zeci de vieti, inclusiv ale unor copii care s-au aventurat in larg, alaturi de parintii inconstienti.

In ciuda avertismentelor, putini sunt cei care iau in serios pericolul. Turistii au aceeasi scuza vesnica: nu se indeparteaza mult de mal.

Maine, intensitatea vantului va scadea, dar salvamarii din sudul litoralul vor tine in continuare arborat steagul rosu.
Curentii sunt foarte puternici!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si