Close sidebar
Close sidebar

Scene dramatice la Londra. Politistii au folosit forta bruta ca sa-i poata indeparta pe tinerii nemultumiti de prezenta fortelor de ordine

Scene dramatice au avut loc la Londra, in timpul demonstratiei uriase impotriva schimbarilor climatice. Politistii au folosit forta bruta ca sa-i poata indeparta pe tinerii nemultumiti de prezenta fortelor de ordine. Va avertizam ca imaginile si informatiile care urmeaza au impact emotional.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia metropolitana a ramas fara celule de arest dupa ce aproximativ 700 de persoane au fost incatusate in capitala Marii Britanii la aceasta demonstratie impotriva schimbarilor climatice.

Citeste si: Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, huiduiţi la sosirea la Iaşi; aproximativ cinci sute de protestatari au strigat ”Hoţii”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Protestatarii au incercat sa blocheze mai multe artere principale, inclusiv pentru mijloacele de transport in comun- in zone cheie ale Londrei- este vorba despre podul Waterloo, Piata Parlamentului si Oxford Circus.

In mijlocul lor s-a aflat actrita Emma Thompson, laureata a douã premii Oscar si activista pentru protectia mediului!

Actrita a criticat politia metropolitana ca risipeste banii platitorilor de taxe pe aceasta mobilizare pe care ea o considera inutila la protestul din Londra.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI