Românii au parte de vești din ce în ce mai proaste. Scumpirile vin pe bandă rulantă în țara noastră. Pe lângă prețurile crescute la carburant, peste 90% din firme au anunțat majorarea prețurilor la produse și servicii.

Citește si: Surpriza de la supermarket. Inedit ce a găsit o femeie în punga de carne cumpărată

Scumpirile îi vor necăji pe români și mai tare în perioada ce urmează.

Peste 90% din firmele din România anunță majorarea prețurilor la produse alimentare, mobilă, haine, dar și produse de curățenie.

Scumpiri extreme în România

Perioada ce urmează se anunță una extrem de grea în România. Companiile mici și cele mijloci de la noi din țară au probleme financiare destul de grave în această perioadă. Toate aceste probleme vin în urma războiului dintre Rusia și Ucraina, a crizei de energie și a inflației care a ajuns la un nivel record.

Citește si: Cresc prețurile pe litoral

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna trecută, inflația era de 14,5%. Din aceste motive, peste 90% din firmele românești au anunțat că perioada următoare va fi plină de scumpiri la produse și servicii. Aceste firme de la noi din țară recurg la strategia care va întrista românii.

Perioada următoare le va da bătăi de cap românilor. Vor exista scumpiri mari la produsele alimentare, mobilă, haine, dar și la produsele de curățenie. Peste 70% dintre antreprenorii de la noi din țară vor face scumpiri între 10% și 30% la produse și servicii, această măsură în timp ce 9% din firme vor face scumpiri chiar

mai mari de 30%.

Citește si: Indicele ROBOR a depășit pragul de 6%. Scenariu de coșmar pentru românii cu credite în lei

IMM-urile reprezintă peste 90% din economia de la noi din țară. Potrivit unor statistici, în România ar opera peste jumătate de milion de firme mici, dar și firme mijlocii.

Citește si: Românii au protestat din cauza prețului uriaș la carburant. Mai mulți șoferi au oprit funcționarea pompelor de la stațiile de alimentare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si