O femeie a rămas șocată după o sesiune de cumpărături într-un supermarket. Ea a cumpărat o pungă de carne, iar apoi când a ajuns acasă, a avut o surpriză total neplăcută. Nimeni nu se aștepta să găsească acel lucru în pungă.

Citește si: 10 companii străine care nu au rezistat pe piața din România

Prețurile uriașe i-au dat peste cap pe români, astfel că unii se chibzuiesc și cumpără doar strictul necesar.

O româncă a mers și ea la cumpărături, apoi a avut parte de șocul vieții.

Nu i-a venit să creadă când a văzut ce se află în locul cărnii

Surpriza a venit atunci când femeia a mers acasă și a desfăcut cumpărăturile. Ea a desfăcut cele două pungi de măruntaie de pui congelate și a rămas șocată.

A vrut să prepare carnea pentru câinele său, însă a descoperit un burete de vase într-una din pungile achiziționate. Femeia a imortalizat momentul și l-a făcut viral, mai ales că numeroase persoane cumpără aceste alimente pentru a face mâncare comestibilă.

pungă de carne călărași surpriză

Incredibil ce a descoperit o femeie într-o pungă de carne.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Scumpirile au ajuns și la Parlament. Aleșii se plâng că dau mai mult pe un prânz, asta deși o ciorbă costă cât un covrig

„Am răsturnat pungile într-un ceaun în care fac la câini mâncare şi uitaţi ce am găsit: burete folosit la spălat carne. Eu o folosesc (n.r. carnea) la câini, doar că mă întreb ce face altul care o folosește la mâncare.

Aşa ceva poate mănâncă, la alţii, copiii”, a declarat femeia, potrivit canalsud.ro.

Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în țara noastră. Cu doar câteva luni în urmă, o femeie din Botoșani a avut parte de o întâmplarea semănătoare, însă mult mai șocantă.

Citește si: Ce categorii de pensionari vor primi ajutorul de 700 de lei in luna iulie 2022

Românca a avut parte de un şoc fiindcă a găsit viermi în carnea pe care o cumpăraseră. Ba mai mult, trebuia să fie proaspăt alimentul fiindcă era cumpărat dintr-un magazin de specialități de carne din zonă.

Specialiștii spun că oamenii trebuie să aibă mare grijă când și ce cumpără fiindcă viața le poate fi pusă în pericol.

Citește si: Cât trebuie să scoți din buzunar ca să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a mărit prețurile: „S-au scumpit toate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si