Tragedia s-a petrecut pe un drum din Gorj. Tanara de numai 20 de ani s-a stins pe loc in urma unui accident rutier cumplit.

Inca de la inceput, Stefan Stroe, investigator Kanal D, a avut mari dubii cu privire la faptul ca fata ar fi fost la volan, asa cum sustinea prietenul fetei, singurul supravietuitor al accidentului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

La vremea respectiva, in urma investigatiei mele, am dedus ca era imposibil ca fata sa fie la volan. Am gasit si doi martori oculari pe care politia i-a ignorat.

Si nu era numai faptul ca masina intrase in stalp exact in dreptul scaunului din dreapta soferului.

"Fata nu era la volan. Nu era. Ca ma bate Dumnezeu... Uite acolo am fost cand a facut accidentul asta"

Pana la urma,  tatal victimei a obtinut alinarea la care visa inca din urma cu patru ani.

Procurorii au reusit, dupa o munca titanica, sa adune suficiente probe ca sa-l trimita pe prietenul fetei in judecata. Acesta continua sa sustina insa ca fata a fost la volan, desi urmele de A D N, sangele de pe bancheta din dreapta par sa arate ca el este cel care conducea masina in momentul accidentului.

Ba, mai mult, barbatul a picat si testul poligraf.

Un caz revoltator in ansamblul lui dar tipic pentru Romania de azi. Poate odata cu descoperirea vinovatului, sufletul acestei tinere se va putea odihni in pace.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si