Close sidebar
Close sidebar

Se împlineşte profeţia lui Arsenie Boca? România în pericol: "Să se gătească de pedeapsă"

Părintele Arsenie Boca, cunoscut pentru profeţiile sale, a lăsat o cuvântare dură despre România.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Părintele Arsenie Boca, cunoscut pentru profeţiile sale, a lăsat o cuvântare dură despre România.

Conform B1 Tv, Arsenie Boca spune că neamurile au un destin pe care si-l vor urma indiferent de situaţie. „Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu. Când îşi urmează destinul, au apărarea lui Dumnezeu. Când şi-l trădează, să se gătească de pedeapsă. Dumnezeu nu cade! Noi cădem, nu Iisus! Dar căzand noi din creştinism, ni se pare că a căzut creştinismul. Ni se pare că a căzut altcineva, nu noi”, ar fi propăvăduit Arsenie Boca.

Cine este Arsenie Boca

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vaţa de Sus, Hunedoara- d. 28 noiembrie 1989, Sinaia), părinte ieromonah, teolog şi artist plastic (muralist) ortodox român, a fost stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop, unde datorită personalităţii sale veneau mii şi mii de credincioşi, fapt pentru care a fost hărţuit de Securitate. A fost unul din martirii gulagului comunist, închis la Securitatea din Braşov, dus la Canal, închis la Jilava, Bucureşti, Timişoara şi la Oradea.

A pictat biserica din Drăgănescu (la 25 km de Bucureşti), precum şi Icoana Maicii Domnului cu Pruncul din altarul Bisericii Sfântul Elefterie din Bucureşti.

Arsenie Boca este considerat de către unii din ucenicii săi ca fiind cel mai mare duhovnic român al secolului XX. La mormântul său de la Mănăstirea Prislop din Ţara Haţegului, se perindă zilnic sute de pelerini.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI