Secretul comorii dacice recuperate. Cum a fost capturat camatarul care a vrut sa o vanda cu 110.000 de euro
Comorile dacice de aur, descoperite în siturile din Muntii Orastiei si traficate pe piata neagra a antichitatilor, au stârnit de-a lungul timpului interesul si fantezia publicului. Cea mai spectaculoasa actiune de recuperare a unei bratari antice a avut loc în Hunedoara. Dupa o investigatie complexa, la care au contribuit si ofiteri sub acoperire, autoritatile au intervenit în forta pentru prinderea celui care o detinea.
Povestea celei mai spectaculoase operatiuni de recuperare a unei bratari dacice a început în toamna anului 2006, când anchetatorii au primit informatii ca obiectul pretios, de circa 1,2 kilograme de aur masiv, se afla în posesia hunedoreanului Calin Ciota. Barbatul a primit spirala drept garantie, în anii 2002 – 2003, sustineau anchetatorii, pentru un împrumut pe care i l-a oferit unui membru al gruparii traficantilor de comori antice, Nedelcu Mugur Niu.
Citeste mai mult pe Adevarul.

Cea mai spectaculoasa actiune de recuperare a unei bratari antice a avut loc în Hunedoara.

Dupa o investigatie complexa, la care au contribuit si ofiteri sub acoperire, autoritatile au intervenit în forta pentru prinderea celui care o detinea. Povestea celei mai spectaculoase operatiuni de recuperare a unei bratari dacice a început în toamna anului 2006, când anchetatorii au primit informatii ca obiectul pretios, de circa 1,2 kilograme de aur masiv, se afla în posesia hunedoreanului Calin Ciota.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Barbatul a primit spirala drept garantie, în anii 2002 – 2003, sustineau anchetatorii, pentru un împrumut pe care i l-a oferit unui membru al gruparii traficantilor de comori antice, Nedelcu Mugur Niu.

Citeste mai mult pe Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si