Close sidebar
Close sidebar

Secretul comorii dacice recuperate. Cum a fost capturat camatarul care a vrut sa o vanda cu 110.000 de euro

Comorile dacice de aur, descoperite în siturile din Muntii Orastiei si traficate pe piata neagra a antichitatilor, au stârnit de-a lungul timpului interesul si fantezia publicului.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Secretul comorii dacice recuperate. Cum a fost capturat camatarul care a vrut sa o vanda cu 110.000 de euro
Comorile dacice de aur, descoperite în siturile din Muntii Orastiei si traficate pe piata neagra a antichitatilor, au stârnit de-a lungul timpului interesul si fantezia publicului. Cea mai spectaculoasa actiune de recuperare a unei bratari antice a avut loc în Hunedoara. Dupa o investigatie complexa, la care au contribuit si ofiteri sub acoperire, autoritatile au intervenit în forta pentru prinderea celui care o detinea. Povestea celei mai spectaculoase operatiuni de recuperare a unei bratari dacice a început în toamna anului 2006, când anchetatorii au primit informatii ca obiectul pretios, de circa 1,2 kilograme de aur masiv, se afla în posesia hunedoreanului Calin Ciota. Barbatul a primit spirala drept garantie, în anii 2002 – 2003, sustineau anchetatorii, pentru un împrumut pe care i l-a oferit unui membru al gruparii traficantilor de comori antice, Nedelcu Mugur Niu.
Citeste mai mult pe Adevarul.

Cea mai spectaculoasa actiune de recuperare a unei bratari antice a avut loc în Hunedoara.

Dupa o investigatie complexa, la care au contribuit si ofiteri sub acoperire, autoritatile au intervenit în forta pentru prinderea celui care o detinea. Povestea celei mai spectaculoase operatiuni de recuperare a unei bratari dacice a început în toamna anului 2006, când anchetatorii au primit informatii ca obiectul pretios, de circa 1,2 kilograme de aur masiv, se afla în posesia hunedoreanului Calin Ciota.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Barbatul a primit spirala drept garantie, în anii 2002 – 2003, sustineau anchetatorii, pentru un împrumut pe care i l-a oferit unui membru al gruparii traficantilor de comori antice, Nedelcu Mugur Niu.

Citeste mai mult pe Adevarul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI