Publicatia franceza sustine ca cele patru personalitati care reprezinta ”generatia in ascensiune” si-au demonstrat pozitia pro-europeana in Romania, Olanda, Germania si Scotia.

Laura Codruta Kovesi este catalogata drept o eroina a protestelor antiguvernamentale masive, conduse de societatea civila in mai multe orase din Romania.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

De asemenea, jurnalistii francezi amintesc ca intr-o tara unde lupta anticoruptie a reprezentat o reusita a aderarii la Uniunea Europeana, Kovesi s-a remarcat intotdeauna drept o adepta a principilor si institutiilor europene atunci cand i-a atacat pe cei mai puternici politicieni din Romania.

in ”generatia in ascensiune” mai sunt inclusi doar politicieni europeni, precum premierul scotian Nicola Sturgeon, liderul olandez al Verzilor Jesse Klever si liderul grupului parlametar PPE Manfred Weber.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si