Luni dimineață, la ora 9:00, la Curtea de Apel București, se desfășoară ultima faza a procesului penal unde criminalul Marcel Serbuc își așteaptă decizia definitivă, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, și-a aflat sentința. Cât va sta după gratii bărbatul care a ucis fetița concubinei sale și a ascuns-o în canapea

"Deși cerusem pedeapsa pe viață pentru omor calificat, instanța nu a aplicat-o, dar a dispus o pedeapsă mare.

Cu toate acestea, parchetul, la rândul său, a făcut apel solicitând un spor mai mare", a declarat avocatul Cuculis.

Marcel Serbuc, 26 de ani de închisoare în prima instanță

Marcel Şerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetița concubinei sale și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost condamnat miercuri, 3 aprilie, de Tribunalul Bucureşti, la 26 de ani închisoare pentru omor calificat și tâlhărie.

Marcel Şerbuc

Marcel Şerbuc fugise în Olanda

[Sursa foto: Facebook]

Magistrații Tribunalului București au mai decis ca Marcel Şerbuc să plătească daune tatălui biologic al fetiței în cuantum de 80.000 euro, iar fratelui vitreg- suma de 15.000 euro.

Judecătorii au luat act că mama fetiţei ucise, Simona Monica Iftimovici, nu a dorit să se constituie parte civilă în dosar. Decizia tribunalului nu a fost definitivă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

În luna iunie a anului trecut, un caz șocant a cutremurat întreaga țară.

Ana, o fetiță de 12 ani, a fost găsită fără suflare în lada unei canapele, în apartamentul unde locuia cu mama sa și cu concubinul acesteia, în chirie.

Cel care a ucis-o cu sânge rece a fost chiar concubinul mamei sale, cel care trebuia să se comporte cu ea precum un tată.

Marcel Șerbuc a fost extrădat din Olanda, acolo unde fugise după comiterea teribilei crime.

Marcel Şerbuc

Marcel Şerbuc și victima sa

Filmul unei crime comise cu sânge rece

Pe 3 iunie 2023, Secţia 16 Poliție a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacție.

Inițial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei.

În spațiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă și concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o și fata

s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama și concubinul ei au părăsit țara, femeia fiind depistată în Catalunia- Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si