Close sidebar
Close sidebar

Serviciile de informații britanice anunță că trupele rusești au avansat slab către Kiev în ultimele 24 de ore

Ofensiva rusă către Kiev a avansat slab în ultimele 24 de ore, cauzele principale fiind problemele logistice. Armata rusă a intensificat atacurile de artilerie în nordul capitalei Kiev şi în apropiere de Harkov şi Cernigov, potrivit ultimei actualizări a serviciilor de informații britanice, notează Agerpres.

Madalina Grigore,

Trupele rusești din Ucraina au avansat slab spre capitala Kiev în ultimele 24 de ore.

[Sursa foto: istockphoto.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministerul Apărării de la Londra, citat de Reuters, transmite că folosirea artileriei grele în zone urbane dens populate „creşte cu mult riscul” de a face victime civile

Citeste si: Ucraina, apel către soldații ruși. Ce vor primi aceștia dacă depun armele

„Rusia nu a reuşit să obţină controlul asupra spaţiului aerian al Ucrainei, ceea ce a determinat reorientarea către operaţiunile de noapte în încercarea de a-şi reduce pierderile”, indică informaţiile obţinute de britanici, pe care Reuters nu a reuşit să le verifice imediat.

Maternitate de lângă Kiev, bombardată de ruși. Bebelușii au fost adăpostiți în buncăre

Clădirea maternității Adonis, din apropiere de Kiev, a fost bombardată de armata rusă. Bebelușii au fost adăpostiți în buncăre antiatomice.

Maternitatea Adonis a fost bombardată în această dimineață de armata rusă, iar  bebelușii au fost evacuați  și adăpostiți în buncăre antiatomice.

Informațiile au fost transmise de directorul general al instituției medicale.

Citeste si: Scene șocante: o copilă de șase ani a pierit în brațele tatălui său. Cei doi erau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Daunele sunt severe, dar clădirea încă este în picioare. Toată lumea a fost evacuată", a transmis administratorul.

Bebelușii se află în siguranță în buncăre, îngrămădiți pe paturi improvizate, lipiți unul de altul. Mamele lor încearcă să găsească soluții pentru ca aceștia să supraviețuiască.

Unele buncăre sunt dotate cu electricitate, dar apa potabilă și sistemul de canalizare lipsesc, femeile fiind nevoite să improvizeze.

Clădirea Consiliului Local din Harkov a fost distrusă de o rachetă

Mai multe imagini postate pe rețelele sociale artă cum clădirea Consiliului Local din orașul din Harkov este lovită de o rachetă.

Karkov, este al doilea oraș ca mărime din Ucraina și în acest moment este ținta unui atac din partea trupelor rusești care au intensificat agresiunile și în capitala Kiev, dar și în zona de sud, în orașul Herson.

Citeste si: O nouă ședință CSAT pe tema războiului din Ucraina și implicațiile asupra României

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din Piața Libertății din Harkov arată cum  o rachetă lovește clădirea  marți dimineață, în jurul orei 08:01.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cel care a publicat imaginile este jurnalistul independent, Leonid Ragozin.

Atacurile trupelor rusești  au continuat peste noapte în Ucraina. Principalele ținte au fost capitala Kiev și orașul Harkov.

O coloană de vehicule armate rusești, cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptă spre capitala Kiev, marți dimineață.

Citeste si: Război în Ucraina: Ce e mai rău abia urmează, avertizează un senator american

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI