Georgiana Grimm, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română

„În urmă cu câteva momente au ieșit candidații din sala de examen și din ce am văzut nu prea erau mulțumiți de cum s-au descurcat. Au spus că la subiectul al III-lea au avut probleme, unde au avut de ales între opera lui Mihail Sadoveanu sau George Călinescu.

Un tânăr mi-a spus că a scris doar 5 rânduri, în timp ce altul mi-a spus că a ales „Moromeții”, operă care nu se încadra în cerința subiectului al III-lea.

Dar nu numai subiectele le-au dat bătăi de cap tinerilor, ci și premiera care a avut loc în această sesiune, și anume faptul că lucrările urmează să fie corectate digital. Ce înseamnă asta? După ce au scris tinerii, lucrările au fost scanate. Au existat probleme, ne-au spus candidații, și anume faptul că au fost erori. Numele nu era scanat cum trebuie și au avut de așteptat până lucrarea a fost scanată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

33.000 de candidați au susținut proba scrisă la Limba Română, dintre aceștia aproximativ 22.000 sunt din promoția 2023, iar 11.000 din promoții anterioare. Mâine va avea loc proba de profil, iar joi va fi proba la alegere, rezultatele urmând să fie afișate pe 25 august.”, transmite Georgiana Grimm, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si