Începutul unei relaţii este întotdeauna frumos şi cu fluturi în stomac. Dacă te încearcă şi alte sentimente şi vrei să ştii dacă e bine să faci sex de la prima întâlnire, iată care sunt argumentele pro şi contra.

Potrivit unui sondaj apărut în revista americană Sexuality Research & Social Policy, 30% dintre femeile care obişnuiesc să-şi găsească partenerii prin intermediul site-urilor de socializare fac sex la prima întâlnire.

Ele s-ar putea justifica, susţinând că au avut câteva întâlniri în prealabil-întâlniri online.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sex de la prima întâlnire: pro şi contra

Aşteptările de după. Chiar dacă sperai că respctivul este “the one”, o aventură sexuală pe repede înainte este de cele mai multe ori greu de digerat. Conexiunea dintre voi îşi pierde magia, iar partenerul poate să dispară motivând că nu este pregătit emoţional pentru aşa ceva, scrie Csid.ro.

Poţi să fii fidelă? Dacă faci sex la prima întâlnire înseamnă că cedezi uşor.

Iar când ai fost încadrată în categoria amintită, vei fi mereu suspectată de infidelitate.
 
Acestea sunt câteva dintre argumentele pro şi contra ale sexului de la prima întâlnire pe care le dau specialiştii, dar, desigur, de cele mai multe ori socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si