Un barbat pe nume Jahirul Islam, din Bangladesh, si-a ars fiica de numai noua luni, de vie. Se pare ca barbatul era suparat ca femeia nascuse o fetita si nu un baiat, asa cum isi dorea el. Potrivit presei internationale, exista deja un scandal in familie din cauza acestei chestiuni, inainte ca barbatul, care era electrician de profesie, sa isi arda fiica de vie.

Citeste si: Copil de 12 ani in Iasi, alungat din propria casa in pragul iernii. Executorii judecatoresti au preluat imobilul pentru o datorie nejustificata

Jahirul si sotia sa, Kulsum, se casatorisera in noiembrie 2016, iar noua luni mai tarziu femeia o nascuse pe fiica lor, dar apoi barbatul i-a cerut sa o trimita pe cea mica la parintii ei, insa tanara mama nu a vrut sa faca asa ceva, drept pentru care cei doi s-au tot certat pe aceasta tema timp de luni de zile.

Se pare ca barbatul a turnat petrol pe cea mica in timp ce inca dormea! Apoi i-a dat foc, ba chiar a pornit ventilatoarele din camera pentru ca focul sa se raspandeasca. Kulsum, intr-o incercare de a-si salva fata, a fost grav ranita. Incidentul s-a petrecut in casa lui Jahirul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sotia barbatului a spus autoritatilor ca Jahirul era dependent de substante si obisnuia sa o abuzeze, a a declarat: ,,M-a batut de mai multe ori dupa ce lua droguri”.

Tatal nu a permis nimanui sa duca copilul la spital, in loc de

asta a chemat medicul satului pentru a-i trata fata, insa din cauza lipsei de ajutor medical adecvat, aceasta a murit peste cateva zile. Corpul copilului a fost predat autoritatilor pentru autopsie. Acum femeia cere ajutor din partea justitiei, vrea sa se faca dreptate pentru fiica ei.
Politia il cauta pe tatal criminal, precum si pe altii membri ai familiei sale, dar acestia au fugit.

Sursa: stirirol.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si