Close sidebar
Close sidebar

Si-a omorat bebelusul in noaptea de Craciun. Decizia magistratilor in cazul lui barbatului din Galati, acuzat ca si-a ucis fiul cel mic

Magistratii Tribunalului Galati au luat o prima decizie in cazul lui Paul Constantin Pohrib, barbatul care si-a lovit bebelusul, din cauza ca acesta plangea. Micutul si-a pierdut viata, dupa mai multe zile de spitalizare, iar tatal sau a fost arestat preventiv si trimis in judecata pentru omor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce au analizat toate probele din dosar, judecatorii au decis sa il condamne pe Paul Constantin Pohrib la 17 ani de inchisoare. Ca pedeapsa accesorie, barbatului i-au fost interzise mai multe drepturi, printre care si cele parintesti, atat pe perioada detentiei, cat si timp de cinci ani dupa ispasirea pedepsei.

"Deduce din pedeapsa principala perioada retinerii si arestarii preventive de la 25.04.2016 la zi", se arata in sentinta pronuntata de judecatori.
Tot in decizia judecatorilor se mentioneaza si faptul ca Paul Pohrib trebuie sa plateasca cheltuielile judiciare avansate de stat, in cuantum de 11.000 de lei.

Fapta pentru care a fost condamnat Paul Pohrib a avut loc la finele anului 2015, chiar in noaptea de Craciun. Bebelusul, al treilea copil al familiei Pohrib, in varsta de doar doua luni, fusese hranit de mama sa si pus apoi in pat, langa tatal sau.

Barbatul, inginer de profesie, venit din tura de noapte, s-a trezit din somn din cauza ca mezinul familiei plangea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deranjat peste masura de plansetul micutului, se pare ca barbatul l-ar fi lovit pe cel mic in cap. La cateva ore, timp in care isi stia copilul in siguranta alaturi de tatal sau, mama a mers in camera in care cei doi dormeau. A fost socata sa vada ca micutul abia respira, motiv pentru care sunat imediat 112 si a solicitat ajutorul unui echipaj medical.

O ambulanta a ajuns imediat acasa la familia Pohrob, de unde a preluat bebelusul si l-a transportat la Spitalul de Urgenta "Sf. Ioan" din Galati. Starea lui era insa foarte grava, motiv pentru care medicii au decis sa il transfere la o clinica din Bucuresti. Medicii de la Bucuresti l-au preluat de la echipajul de ambulanta de la Galati in stare foarte grava.

In ciuda eforturilor medicilor galateni si a celor din Bucuresti, micutul a mai supravietuit doar cateva zile. Pe 7 ianuarie 2017, medicii au fost nevoiti sa inregistreze decesul copilului.

Desi tatal micutului a incercat sa isi ascunda fapta, sustinand ca sugarul a fost lovit in cap cu o jucarie de unul dintre fratii sai, necropsia efectuata de medicii legisti din Bucuresti au contrazis aceasta poveste. Necropsia a aratat faptul ca loviturile au fost mult prea puternice, motiv pentru care au ajuns la concluzia ca acestea nu puteau fi provocate de un alt copil. Astfel, au fost anuntate autoritatile, relateaza viata-libera.ro.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI