Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină parcată

Clipe terbile în centrul Timișoarei. Un motociclist de 21 de ani, care ar fi luat permisul în urmă cu 3 zile, și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit puternic de o mașină parcată.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină parcată

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un motociclist de 21 de ani, care ar fi luat permisul acum 3 zile, și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit puternic de o mașină parcată. Tânărul, aparent începător, circula pe o șosea din centrul orașului și, conform martorilor, ar fi avut viteză. Într-o curbă la stânga, n-a mai putut ține motorul în frâu.

Citește și: FOTO- Accident între un microbuz și un autoturism noaptea trecută în Băișești, județul Suceava. Cinci persoane au fost rănite

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 21 de ani

Oamenii au sărit să-i acorde primul ajutor și au sunat imediat la 112.

La fața locului au ajuns rapid pompierii și ambulanța. Medicii au continuat manevrele de resuscitare zeci de minute însă, în cele din urmă, au fost nevoiți să-l declare pe tânăr decedat.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI