Potrivit unui comunicat emis de Inspectia Muncii, societatea a fost amendata din cauza expresiilor jignitoare folosite de patron la adresa angajatelor sale.

In urma imaginilor aparute pe internet, politistii au deschis o ancheta. Mai mult, oamenii legii s-au sesizat si cu privire la continutul de pe Facebook al lui l lui Eleftherios Vanellis, care ar fi distribuit simboluri naziste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Angajati umiliti pentru ca-si cer drepturile! O filmare facuta cu telefonul starneste revolta! In imagini se aude cum patronul unei firme de textile din judetul Arges jigneste si tipa la angajate!

"Deci, aveti 2 optiuni. Plecati acasa la 4:10 fara salarii ori asteptati pana cand banii sunt gata. Asta e tot! Ori asteptati pana la ora 6….quiet! quiet! Shut up! Va spune pentru ultima data. M-am saturat de voi, animalelor! S-a saturat de reactile voastre! Sunteti dezgustatori! Quiet! Taceti din gura!" 

Este mai mult decat revoltator comportamentul acestui patron fata de angajatii sai! Totul se intampla in Romania, in localitatea prahoveana Paulesti, la o firma de textile. Patronul a fost inregistrat cu telefonul mobil in timp ce urla la angajatele sale si le jigneste! Furia omului ar porni de la supararea subalternelor care aud ca nu-si primesc salariile la ora la care ar trebui. Iata cum incepe filmarea care a starnit revolta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si