Close sidebar
Close sidebar

Si-a prins sotul cu sora geamana, iar ce a urmat apoi, a facut inconjurul lumii

O tanara in varsta de 29 de ani banuia ca sotul o inseala de ceva vreme, dar nu s-a gandit nici macar o clipa ca amanta era chiar sora sa geamana. Pana la urma, aceasta i-a prins, iar ce a urmat, a devenit viral.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ting Su, o chinezoaica in varsta de 29 de ani, banuia ca sotul ei o insela de multa vreme, iar la final a decis sa vrea sa afle adevarul. A folosit o aplicatie care i-a permis sa-i gaseasca locatia exacta a telefonului sotului, intr-o parcare a unui mall.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cand a mers acolo, cele mai mari temeri ale sale au fost confirmate. Sotul ei, Cheng, era complet dezbracat si intretinea relatii cu alta femeie. Dar lucrurile s-a inrautatit cand a vazut ca femeia era chiar sora ei geamana!
Ting Su a mers la masina, si-a confruntat sotul si sora, amandoi erau dezbracati.

Cand a deschis usa amandoi pareau socati, si au sarit din masina speriati, fara sa se gandeasca. Au incercat sa ajunga la scaunul din fata, dar atunci Ting Su a observat ca are o sansa.

Cand amandoi erau afara din masina, Ting Su a sarit pe scaunul din fata, a incuiat toate usile, iar sotul si sora ei au fost obligati sa stea afara, batand la geamuri, dezbracati.

In tot acest timp, Ting Su radea, iar in cele din urma, a plecat cu masina din parcare.

Sursa: stiri.ro.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI