Un incendiu devastator a distrus gospodăria unei familii din localitatea Bilca. Flăcările au cuprins casa, anexele, dar și un autoturism din curte, iar în totul s-a făcut scrum.

Și-au văzut casa arzând din temelii!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Incendiu devastator într-o gospodărie. Oamenii și-au văzut casa făcându-se scrum

Un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din localitatea Bilca. Flăcările s-au extins rapid și au distrus casa, anexele și o mașină din curte.

Totul în gospodărie s-a făcut scrum.

Citește și: Orașul din România care se află în top 10 din toată Europa. Românii trăiesc aici aproape la fel de bine ca-n Zurich și Groningen

Și-au văzut casa arzând din temelii!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La fața locului au intervenit pentru a lichida incendiul mai multe echipaje din diferite localități, printre care Bilca, Voitinel, Gălănești și Frătăuții Noi. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Autoritățile au declarat că este vorba de 400 de metri pătrați care au ars. Din fericire, pagubele sunt doar de ordin material, nefiind înregistrate victime.

Citește și: Tragedie fără margini! Un bebeluș de numai două luni a murit strivit de bolovani pe plajă! Tatăl a fost transportat de urgență la spital

Și-au văzut casa arzând din temelii!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

"Forțele și mijloacele au fost suplimentate, astfel că, alături de pompierii militari, intervin lucrătorii SVSU Bilca, Voitinel, Gălănești și Frătăuții Noi, în total cu opt autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Flăcările au afectat întreaga gospodărie, casă și construcții anexe, dispuse în corp comun, pe o suprafață totală de aproximativ 400 de metri pătrați. Au mai ars bunuri materiale, printre care și un autoturism.

Pompierii au localizat incendiul și au salvat gospodăria din imediata apropiere.

În momentul de față, se lucrează pentru lichidarea incendiului.

Din fericire, nu sunt înregistrate victime", au transmis autoritățile, într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si