Episcopul Husilor, barbatul care a fost prins intr-un scandal de santaj sexual, dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un alt preot, si-a reluat functia.
Reprezentantii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au anuntat ca Episcopul Husilor, Corneliu Barladeanu, isi poate pastra functia, pana la finalizarea anchetei.
Silvana Riciu s-a aratat extrem de revoltata de aceasta decizie, fiind de parere ca o astfel de persoana nu ar trebui sa mai aiba niciun fel de autoritate in fata enoriasilor. 

 

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

"Mi se pare revoltator. Sunt mahnita si dezamagita pana in adancul sufletului. Plange Cerul, oameni buni...Cum ne mai rabda Dumnezeu? RUSINE celor care conduc institutia BOR!Eu cred cu tarie in cea ce reprezinta Sfanta Biserica, dar cum e posibil ca o inalta faţă bisericească sa aiba "liber" la a sluji si a-si pastra functia cand el apare in ipostaze degradante, rusinoase si nedemne de un episcop intr-un filmulet in care intretine relatii (homo)sexuale? Imi sustin punctul de vedere in continuare...homosexualitatea nu are ce cauta in biserica.

Deduc din asta ca homosexualitatea e un fenomen destul de raspandit in randul lor de nu li se pare strigator la Cer. Sa nu va mai mirati ca oamenii se indeparteaza de religie, de biserica, de Dumnezeu. E si vina voastra. Imi pare rau de preotii si calugarii care duc vieti exemplare, in spiritul legilor lui Dumnezeu, care traiesc ca niste sfinti ca vor avea si ei de suferit din pricina celor care strica imaginea a tot ceea ce inseamna biserica, Dumnezeu, credinta.

Trebuie sa luptam ca biserica sa ramana sfanta.
Pe mine ca simplu credincios ma dor lucrurile astea care sunt impotriva lui Dumnezeu si sunt profund dezamagita de lumea in care traim. Nu ma regasesc deloc in ea.
Ca sa nu fiu acuzata de cine stie cine inca o data mentionez ca nu am nimic impotriva oamenilor simpli care sunt gay, dar in biserica homosexualitatea nu are ce cauta"
, a transmis cantareata de muzica populara.

 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si