Close sidebar
Close sidebar

Silvio Berlusconi a fost achitat în urma acuzației de dare de mită. Totul în procesul privind relații sexuale cu o minoră

Dosarul a fost deschis în 2013 și era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. O veste bună pentru politicianul în vârstă de 85 de ani care are mai multe probleme de sănătate.

Diana Bostan,

Silvio Berlusconi a fost achitat

[Sursa foto: twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Silvio Berlusconi a fost achitat de acuzaţia că ar fi mituit un martor în dosarul în care era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Fostul premier italian are acum 85 de ani și se zvonește că are mai multe probleme de sănătate.

Berlusconi, acuzat că a mituit un pianist să mintă

Fostul premier italian, a fost acuzat că l-ar fi mituit pe Danilo Mariani, un pianist italian, să mintă în favoarea sa.

În dosarul din 2013, Berlusconi era acuzat de faptul că a plătit pentru a întreține relații sexuale cu o minoră. Este vorba de o tânăra de 17 ani, o dansatoare cu origini marocane pe nume Karima El Mahroug.

Citeste si: CNSU stabileşte astăzi lista completă a restricţiilor care se vor aplica de luni

Fostul premier italian a fost achitat în acel caz

”Am vorbit cu Berlusconi în urmă cu puţin timp şi este foarte uşurat şi mulţumit”, a declarat avocatul său, Federico Cecconi, după ce verdictul a fost emis de instanţa din oraşul toscan Siena. Cu toate acestea, Berlusconi se confruntă încă cu alte două cazuri similare de presupusă dare de mită, care sunt judecate de instanţele din Roma şi Milano.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Iar joi, Berlusconi a fost achitat și pentru acuzațiile de dare de mită.

Fostul premier italian s-a îmbolnăvit de  Covid-19 în septembrie 2020. Cu toate acestea, starea sa pare să se îmbunătăţească.

El a mai fost condamnat pentru fraudă fiscală în 2013, iar acesta a fost exclus temporar din orice funcţie politică. Există zvonuri că va participa la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Citeste si: Un bărbat suspectat că ar fi furat mașina unui bucureștean după ce l-a ameninţat cu o armă, a fost arestat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI