Close sidebar
Close sidebar

Simina de la „Puterea Dragostei”: „Fac bani și când sunt însărcinată, chiar dacă am picioarele umflate!”

Simina de la „Puterea Dragostei” a făcut un live pe contul său oficial de socializare în care face afirmații despre sarcină dar și despre situația financiară pe care o are în prezent.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, a realizat un clip video pentru a le răspunde fanilor la întrebări. Simina a format un cuplu în trecut cu Jador de la „Puterea Dragostei”, iar în prezent Simina este împreună cu Alex Zănoagă. Cei doi așteaptă un copil.

Simina de la „Puterea Dragostei”: „Fac bani și când sunt însărcinată, chiar dacă am picioarele umflate!”

Simina de la „Puterea Dragostei” a început filmulețul prin a-și spune supărarea: „Eu nu am ocupație...legat de sarcină. Nimeni nu mă angajează. Eu am făcut cursuri de make-up. Ca să machiezi o fată, îți trebuie cel puțin două ore, mai ales că sunt începătoare.

Eu dacă merg până la mall și când mă întorc acasă, am deja picioarele umflate. Pentru că dețin foarte multă apă!”.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Am văzut marea pentru prima oară în viața mea. Nu am avut bani!”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tânăra a evidențiat faptul că face bani chiar dacă stă acasă și este însărcinată: „Eu așa fără ocupație, însărcinată cum sunt, tot fac bănuți, datorită vouă oamenilor care mă urmăriți, datorită emisiunii! Niciodată nu voi da în emisiunea aia, nu voi vorbi urât despre emisiune, turci, doamna Andreea Mantea, colegii mei de acolo, pentru că acolo m-am ridicat.”

Simina de la „Puterea Dragostei” afirmă că are un plan de viitor, fata dorește să facă un canal de vlog alături de Alex Zănoagă și Leo. Vlog-urile vor conține o scenetă amuzantă. Simina va interpreta un rol principal, alături de Zănoagă. Tema vlog-ului va fi „Casting Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, deranjată profund de noua melodie a lui Jador: „E despre o fată care l-a trădat!”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Fosta concurentă a emisiunii spune despre ea că este foarte răzbunătoare: „Sunt foarte răutăcioasă, sunt răzbunătoare. Niciodată în viața asta nu o să las pe nimeni să mă enerveze și să își bată joc de mine. Ca să își bată joc de mine, trebuie să fie mult mai sus decât mine ca să facă asta.”

Simina de la „Puterea Dragostei” a încheiat clipul prin a spune că a format un cuplu cu Jador acum opt luni și că în curând se va apuca și ea de cântat. Fata își dorește să devină cântăreață.

Citeste si: Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu de la „Puterea Dragostei”: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI