Iancu a fost deranjat că Nelson Mondialu a afirmat că Denisa de la „Puterea Dragostei”, iubita sa, merge în Anglia „să facă bani”.

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop, a făcut un clip video pe care Andreea Mantea l-a vizualizat alături de concurenți, în timpul emisiunii, în direct. „Dacă se ia cineva de vreun membru al familiei mele, se ia de toată familia. Dacă vin acolo...Nu

știu ce fac. Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!” i-a transmis Nelson Mondialu lui Iancu. Deasemenea, Nelson, afirmă că Andreea Mantea nu are „grijă de concurenți”.

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Citeste si: Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”, de cinci luni împreună. Cine s-a băgat în cuplul lor

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Focoasa brunetă a afirmat că nu este la curent cu ce se întâmplă în afara emisiunii sau cu vlogurile postate de concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”. „M-ați găsit pe mine paznic? La acțiunile fiului dumneavoastră sau la vlogurile făcute de dumneavoastră?” transmis Andreea Mantea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Denisa de la „Puterea Dragostei” i s-a plâns lui Livian, în culise, de faptul că tatăl lui, Nelson Mondialu, nu o lasă în pace și scoate zvonuri despre ea. Tânăra a zis printre lacrimi: „Să mă lase în pace! De ce vorbește el?”.

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Citeste si: Scandal de proporții în casa „Puterea Dragostei” între Andreea Oprică și Andreea Pirui: „Ce față ai, zici că ești butoi de murături umflat!”

Nelson Mondialu l-a făcut praf pe Iancu și pe Denisa de la „Puterea Dragostei” prin replici dure și acide. „Nu m-am luat de tine, pe baza lui frati-tu! Să-ți retragi vorbele astea! Te fac de vorbești singur toată viața ta. Știm că părinții tăi nu sunt de acord să iei nicio fată de acolo. Ai venit în emisiune să faci teatru!” a transmis Nelson.

Nelson Mondialu îl pune la zid pe Iancu: „Dacă îți dau una, nu mai vorbești toată viața!”

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”, criticată de fetele din casă că nu se desparte de Iancu: „Nu vreau să-l pierd!”

„Și eu de tine, pe baza lui Livian!” a dat replica Iancu de la „Puterea Dragostei” către Nelson Mondialu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si