Close sidebar
Close sidebar

Simina de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut. Fosta concurentă se luptă cu kilogramele în plus

Simina de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut acum. Fosta concurentă se luptă cu kilogramele în plus după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos pe nume Dominic.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simina se luptă cu kilogramele. Simina de la „Puterea Dragostei” se luptă cu kilogramele în plus după ce a născut. Focoasa brunetă a mărturisit pe contul său oficial de Instagram că poartă o pereche specială de colanți negri, ușor lucioși, pentru a-și ține abdomenul sub control.

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Scântei în casa „Puterea Dragostei”. Philip și Ella?! Berna nu a putut suporta

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Nelson Mondialu explodează: "Copilul meu a fost luat de prost!"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba: A venit poliția peste Sergio

Simina de la „Puterea Dragostei” este de nerecunoscut. Fosta concurentă se luptă cu kilogramele în plus

Simina se luptă cu kilogramele. Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a declarat că va urma o dietă și că încearcă să facă sport acasă din cauza pandemiei covid-19 care ține toate sălile de sport închise. Simina de la „Puterea Dragostei” are grijă la alimentația sa pentru a putea ajunge la greutatea ideală de dinaintea sarcinii. Simina Loica a mărturisit că a avut peste 80 de kg în timpul sarcinii.

Simina se luptă cu kilogramele. Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei! Cătălin a sărit să-l ia la bătaie pe Livian: „Vino afară! Dacă nu, îți...”

Simina se luptă cu kilogramele. Proaspăta mămică are un băiețel perfect sănătos pe nume Dominic. Simina și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D și de atunci sunt de nedespărțit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI