Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep si-a iesit din minti pe teren. "Proasta naibii!"

Simona Halep a pierdut intalnirea cu Daria Kasatkina din turul al doilea al turneului de la Wuhan, scor 2-6, 1-6. Sportiva noastra, in continuare numarul 2 mondial, nu s-a simţit deloc bine, mai ales din punct de vedere mental.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In startul setului al doilea, la scorul de 1-1, 15 egal, Simona a trimis in fileu, dupa un schimb mai lung cu Daria, dupa care a izbucnit. ”Da, ma, lung de linie, proasta naibii!”, a reacţionat Halep, declaraţie care s-a putut auzi foarte bine, asta şi din cauza faptului ca meciul s-a disputat aproape intr-un anonimat total.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu este pentru prima data când Halep are astfel de reactii, dar se parea ca in ultima vreme reusise sa-si schimbe atitudinea, mai ales datorita colaborarii cu Darren Cahil.

De data aceasta, pentru sezonul din China, Halep a ales sa lucreze cu Andrei Pavel.

Sursa: digisport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI