Close sidebar
Close sidebar

Simona Halep vestită în Dubai: „Suntem încântați de startul ei excelent de sezon”

Șeicii din Dubai o laudă pe Simona Halep. Românca este vestită peste hotare după începutul glorios de sezon în circuitul WTA.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simona Halep urmează să aibă un turneu un Dubai. „Suntem încântați de startul ei excelent de sezon” au lăudat-o șeicii pe româncă. Tenismena va intra în linie dreaptă pentru pregătirea turneului de la Dubai. A doua jucătoare a lumii va juca la turneului din Asia începând cu data de 17 februarie, arată fanatik.ro.

Citeste si: Doliu la FRF: S-a stins din viață Gheorghe Zlătineanu

Tot în Dubai, Halep, alături de staff-ul său tehnic, din care nu au lipsit antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, și-a început în 2019 pregătirea pentru noul sezon.

Simona Halep vestită în Dubai: „Suntem încântați de startul ei excelent de sezon”

Organizatorii „Dubai Duty Free Tennis Championship” sunt încântați de faptul că Simona Halep va evolua și în 2020 la turneul de categorie Premier din Emiratele Arabe Unite, scrie fanatik.ro.

„Am fost încântați să vedem cum a evoluat Simona Halep, nu numai anul trecut la Wimbledon, ci pe tot parcursul anului 2019.

Suntem, de asemenea, încântați că Simona a avut un start atât de reușit în noul sezon în Australia și așteptăm cu nerăbdare să-i urmărim încă o dată încercarea de a cuceri un nou titlu aici”, a

declarat Colm McLoughlin, vicepreședinte executiv și CEO, Dubai Duty Free, pentru GulfNews.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Competiția de la Dubai se va desfășura în perioada 17-22 februarie. Halep a câștigat turneul în 2015, iar anul trecut a fost eliminată în sferturi de viitoarea campioană, Belinda Bencic.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Șoc total pentru Adrian Mutu! Antrenorul Naționalei de fotbal U21 riscă să fie interzis la Jocurile Olimpice din Japonia

În urmă cu cinci ani, Simona Halep se impunea în finala turneului WTA de la Dubai, după un convingător 6-4, 7-6 (4) cu Karolina Pliskova (Cehia).

Succesul de atunci o urca pe Halep pe poziția 3 WTA.

Citeste si: Lumea sportului, în stare de șoc! A murit la doar 22 de ani

Simona ajungea atunci la cel de-al 10-lea turneu WTA al carierei, al doilea al acelui an, după titlul de la Shenzhen (China).

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

O săptămână mai târziu, românca va merge la Qatar Total Open, turneu din categoria Premier 5. Simona Halep a câștigat turneul de la Doha în 2014, iar anul trecut a fost învinsă în finală de belgianca Elise Mertens.

Citeste si: Intr-o viata in care raiul e doar o promisiune, un preot intreprinzator ne propune o varianta aici, pe Pamant! Cu voia Domnului si pasiunea omului, duminica avem dezlegare la dulce, la "Asta-i Romania", de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI