Mama baiatului este in Italia, iar tatal sau a fost arestat pentru ca a fost prins la furat intr-o biserica in peninsula. Nici unul nu a fost prezent la inmormantarea fiului lor.

Din pacate, nici fratii lui Adelin nu

au participat la inmormantare fiindca nu au fost lasati de conducerea Centrului de plasament sa plece de acolo. Cei trei au fost adusi totusi la Bocsa vineri dupamasa si dupa o vizita de un sfert de ora, au fost dusi inapoi la Zagujeni. Rudele spun ca in permanenta copiii au fost flancati de catre doua angajate ale Centrului si ca nu au fost lasati sa vorbeasca cu rudele si ceilalti membrii ai familiei. In momentul in care cei mici au fost intrebati despre viata lor la Zagujeni, angajatele au luat copiii si au plecat din Bocsa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Adelin a fost condus pe ultimul drum de catre bunici, matusi, unchi, verisori si vecinii din bloc.

Copilul a plecat la doar 13 ani spre alte lumi mai bune. Cu oameni mai buni. A plecat in fruntea unui cortegiu funerar simplu, format din oameni saraci si necajiti asa cum a fost si el.

Sursa: infocs.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si