Mămica din California, SUA, Diana Deets, cunoscută online sub numele de Coconut Kitty, era controversată pentru strategia de a atrage pe canalul său de OnlyFans bărbații cu preferințe pentru minore. 

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o tânără este atacată în sala de fitness, dar îl face KO pe agresorul sexual

Tânăra de 24 de ani a fost acuzată de „pedo-momeală” prin editarea fotografiilor și clipurilor video pentru a arăta ca un copil, potrivit NY Post.

Conform sursei citate, Diana Deets s-a sinucis pe data de 12 februarie. Vestea a fost printr-un anunț pe pagina ei de Instagram adresat „tuturor iubitorilor și fanilor lui Coconut”.

Mesajul trist de pe pagina Dianei de Instagram

"Este nedrept. Viata e nedreapta. Ne dorim ca voi să o cunoașteți așa cum au făcut-o prietenii și familia ei. Diana a fost o lumină pentru această lume. Într-adevăr, ea strălucea mereu. Niciodată nu puteai umbri acea strălucire”, îi informează declarația de pe Instagram pe cei 5,4 milioane de urmăritori.

Citește și: Sora dictatorului din Coreea de Nord amenință SUA: "Acești maniaci vor plăti prețul"

„Era atât de dură și de puternică, dar și atât de bună, cu cea mai mare inimă pe care am cunoscut-o vreodată. Întotdeauna încerca să-i ridice pe toți cei din jurul ei.

Ea a vrut ca toată lumea să aibă de câștigat”, spun prietenii tinerei de 24 de ani în declarația funebră.

Diana Deets

Diana Deets s-a sinucis pe data de 12 februarie

De ce s-a sinucis Diana Deets

Diana Deets avea o avere netă raportată de aproximativ 450.000 de dolari, potrivit postului SNBC13. Deets este caracterizată nu doar ca model OnlyFans, ci și ca poetă, artistă și influenceră online.

Diana Deets ar fi dus o luptă lungă cu depresia și anxietatea, probleme de sănătate mintală care ar fi putut implica și reacții din activitatea profesională pe care o avea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O tânără de 22 de ani și-a ucis „cea mai bună prietenă” după ce un fals milionar i-a promis 9 milioane de dolari

Necrologul de pe Instagram include două imagini, una un pătrat negru și cealaltă numărul 988 pentru National Suicide Prevention Lifeline (linia de ajutor în tentativele de sinucidere) din SUA.

Diana Deets ar fi dus o luptă lungă cu depresia și anxietatea

Diana Deets a dus o luptă lungă cu depresia și anxietatea

[Sursa foto: Instagram]

Deets a fost descrisă de cei care o cunoșteau drept „tipul de persoană care ar lăsa totul pentru a te ajuta cu problemele tale și a se pune fi mereu în locul tău”.

Modelul a fost amintit și ca „o mamă, o soră, o fiică, o prietenă bună”. „Ți-ar fi putut schimba întreaga zi. Și râsul ei, râsul ei a fost atât de contagios”, se arată în declarația finală.

Coconuts Kitty, acuzată pentru întinerirea forțată

Potrivit unui articol din 2021 din Rolling Stone, Deets a fost criticată pentru că s-a editat pentru a arăta ca un copil – unii acuzând-o că se adresează pedofililor.

„M-am săturat ca oamenii să-mi comenteze înfățișarea”, a spus ea pentru revista citată. Când a fost întrebată care este vârsta ei reală, Deets a refuzat să o dezvăluie spunând că este „irelevantă”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea a mai spus că a încercat mai întâi să câștige bani vânzându-și picturile acrilice, dar că trebuie să-și suplimenteze veniturile în continuare.

„La acel moment, am spus: „Cum pot face bani din arta mea?” și așa am decis să fac artă digitală”, a spus Deets pentru Rolling

Stone. „Și așa am creat Coconut Kitty.”

În ceea ce privește apariția ei online, ea a spus: „Am vrut să fac ceva care să arate ca un personaj anime din viața reală — barbie mică, ochi mari — care a fost făcut după asemănarea mea, pentru că folosesc o poză cu mine și o editez, a explicat Diana la momentul respectiv.

Valul de critici, dar și stresul din mediul online în care activa au accentuat depresia modelului american, iar aceasta a făcut gestul necugetat de a-și pune capăt zilelor, deși avea copii mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si