Medicii de pe ambulanta sunt inmarmuriti: aceasta tanara de 25 de ani face yoga in fata Garii din Constanta... sau cel putin asa intentioneaza. Dupa bagaje, pare a fi turista pe litoral, doar ca pana sa simta nisipul sub talpi, a decis sa mediteze pe trotuar.


Spectacolul tinerei a inceput la ora amiezii.
S-a pus in sezut, cu picioarele incrucisate si a inceput sa ridice mainile in aer, de parca ar invoca divinitatea. Consternati de ipostaza, oamenii au sunat la 112.

"Imi dai voie sa te controlez? Sa te verific?
Da.
Atunci hai sa va urcam pe targa, va ducem in masina sa va verificam.
La.
Ce e aia "la"? "La" ce?
La ce sa ma controlati?
O tensiune, un puls, o glicemie.

Degeaba se roaga medicii de ea sa o trateze. Imediat dupa ce o ridica de jos, fata plonjeaza pe trotuar, spre disperarea doctoritei, care incearca s-o prinda in cadere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

 

Suparata, pare-se, ca a fost intrerupta din meditatie, tanara incepe sa-si butoneze telefonul. Comportamentul ei detasat starneste imediat comentariile oamenilor

 

Pentru medicii de pe ambulanta, interventiile ciudate nu se opresc aici. La doi pasi de fata care face yoga, doarme un tanar rapus se pare de aburii alcoolului.

"Hai sa te ridici, hai sa te ducem la ambulanta"

Despre el, martorii spun ca ar fi venit din Vama Veche, hotarat sa ia trenul spre casa. Somnul l-a lovit, insa, tot in fata garii.  Odata pus pe targa, tanarul si-a iesit din minti.

"Vii in masina, dar stai cuminte si ne intelegem, da? Ca eu vreau sa te ajut"

Intr-un final, tanarul cu chef de scandal a fost dus cu ambulanta la spital. Intre timp, fata care facea yoga s-a ridicat din mijlocul strazii si si-a vazut de drum.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si