Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a provocat o mare durere in randul celor care au iubit-o si i-au ascultat melodiile. Cel mai afectat dintre toti este insa Cornel, barbatul pentru care artista insemna totul.

Desi a incercat sa fie tare, sotul artistei nu are cum sa ascunda ca este coplesit de durere.

Cornel Gales duce din ce in ce mai greu pierderea suferita, cu atat mai mult cu cat, din ziua inmormantarii, acesta este vazut zilnic la locul de veci al celei pe care a iubit-o mai bine de 25 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Contrar traditiilor ortodoxe, care spun ca, timp de trei zile dupa inmormantarea unei persoane, nu se merge deloc la mormant, sotul artistei a venit la locul "Zanicii" lui.
Cu chipul impietrit de durere, acesta priveste fiecare coroana de flori ce poarta regretele celor care au cunoscut-o si au iubit-o pe Ilenea Ciuculete.
Ba mai mult, se asigura ca este cineva care sa se ingrijeasca permanent de mormant.


Parca dornic ca gradina de flori ce imbraca mormantul Zanicii sale sa nu se ofileasca niciodata, Cornel improspateaza apa florilor.

Intreaga tara a fost socata de disparitia fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Artista a lasat in urma sa un sot indurerat, o mama devastata, un frate si doi copii care nu-si pot gasi linistea.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si