Close sidebar
Close sidebar

Socant! Un barbat a fost prins ca facea sex cu un cal si pretindea ca e nevinovat pentru ca animalul si-a dat acordul

Un barbat de 31 de ani din Australia a fost trimis la inchisoare dupa ce a fost prins ca facea sex cu un cal. Daniel Raymond Webb-Jackson a spus ca el nu a abuzat iapa, ci ca a primit consensul ei, atunci cand calui i-a facut cu ochiul.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Antrenorul cailor de la un grajd din New Southe Wales, Australia a crezut ca cineva incearca sa fure caii si a decis sa instaleze camere de supraveghere, fiind sigur ca cineva intra fara permisiune in stabilimentul animalelor. Cand a descoperit ce se intampla, omul a fost socat si a mers direct la politie, unde a prezentat inregistrarile.

Adus la declaratii si acuzat ca a violat o iapa, Daniel Raymond Webb-Jackson, in varsta de 31 de ani a spus ca el nu poate fi acuzat de asa ceva pentru ca a avut acordul calului care i-a facut cu ochiul. Perversul a fost dus in fata instantei si a primit o pedeapsa cu inchisoarea pentru 10 luni si o amenda de 700 de dolari.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Antrenorul considera ca iapa, care era in perioada de antrenamente pentru o competitie, este traumatizata in urma celor doua violuri si ca nu se mai comporta la fel.

sursa: thesun.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI