Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Noi detalii în cazul accidentului cumplit de la Unirii. Şoferul a virat pe banda greşită cu câteva secunde înainte de accident

Ies la iveală noi detalii în cazul tragediei de la Unirii. Un autocar cu cetăţeni greci s-a lovit de grinda metalică de la Pasajul Unirii din Bucureşti vineri după-amiază. Șoferul ar fi virat pe o bandă greșită înainte de producerea accidentului.

Georgiana Balaban,

Informații despre teribilul accident de la Unirii.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un videoclip realizat dintr-un vehicul aflat în spatele autocarului plin cu cetățeni greci  care s-a lovit de grinda metalică de la Pasajul Unirii din București vineri după-amiază, un pasager de 53 de ani pierzându-și viața, arată că vehiculul schimbă banda cu câteva secunde înainte de accident. Schimbarea a avut loc exact într-o porțiune de drum în care vehiculele peste o anumită înălțime erau interzise, relatează presa elenă.

Citește și: VIDEO: Șoferul autocarului care a produs accidentul din Capitală conducea de 16 ore fără oprire

Șoferul autobuzului ar fi spus autorităților române că urma instrucțiunile de traseu din aplicația Google Maps. El nu a explicat de ce nu a observat semnul rutier de avertizare, conform ekathimerini.com.

Ce spun martorii

Pasagerii din autobuz au afirmat că șoferul era obosit după un drum lung de la Salonic, la aproximativ 680 de kilometri spre sud-vest.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citește și: Care este starea victimelor implicate în accidentul din București. Declarațiile Ministerului Sănătății

Un alt șofer condusese autobuzul din orașul Volos la Salonic, dar nu a rămas. El înlocuise un alt şofer care ar fi trebuit însoțească autobuzul până la București, în conformitate cu reglementările care obligau să existe doi șoferi pe rutele lungi.

Citește și: Un șofer beat a intrat cu mașina într-o stație PECO

În spitalele din București sunt internate 13 victime ale accidentului. Femeia internată în secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca a fost detubată, este conștientă şi a comunicat cu familia. Patru dintre cele 13 victime ale accidentului vor fi externate duminică.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii, din Capitală

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI