Close sidebar
Close sidebar

Șoferița băută care a ucis două fete în Capitală a fost reținută pentru 24 de ore

Șoferița din București care a provocat accidentul groaznic de sâmbătă, în urma căruia au murit două fete de 6 și 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, luni după-amiază, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Poliției Capitalei. Femeia va fi prezentată judecătorilor pentru arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile.

Razvan Ilie,

Femeia a fost dusă cu mandat la audieri, fiind ridicată de acasă de către polițiști. Ea a fost reținută pentru 24 de ore pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rezultatele analizelor au arătat că șoferița consumase alcool înainte de a se urca la volan. Femeia a fost audiată luni după a miază la Brigada Rutieră a Capitalei, în prezența procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2.

Femeia a fost dusă cu mandat la audieri, fiind ridicată de acasă de către polițiști. Ea a fost reținută pentru 24 de ore pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Femeia urmează să fie dusă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal din Capitală. Șoferița consumase alcool

Cum s-a produs accidentul teribil de sâmbătă

Surse judiciare au declarat că femeia are permis de conducere pentru categoria B din anul 2006, însă le-a spus anchetatorilor că nu conduce în mod constant și că se urcă la volan foarte rar.

Ea a mai susținut că sâmbătă s-a urcat la volanul mașinii Mercedes în locul soțului său, care era băut.

Mai mult, ea le-ar fi spus anchetatorilor că nu are deloc experiență pe mașină automată, astfel că a încurcat pedalele, apăsând pe accelerație, în loc de frână, au mai precizat pentru HotNews.ro sursele citate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cine se face vinovat pentru accidentul soldat cu două victime din Capitală?! Fost pilot de curse: „Șoferița are cea mai mică parte de vină”

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2, unde femeia de 57 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp din beton care s-a prăbușit.

Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat pe cele două fete care se aflau pe trotuar. Ambele fete lovite de mașina care circula cu viteză au fost transportate la spital inconştiente și au decedat.

Una dintre ele a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a decedat. Cealaltă fată, în stare gravă, cu hemorgie internă puternică şi cu politraumatisme, a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a intrat in stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.

Ulterior, mai multe persoane care erau la fața locului ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI