De ziua internationala de constientizare a autismului mai multi artistii, doua organizatii nonguvernamentale si postul nostru de televiziune au organizat un spectacol caritabil la Pitesti.

Citeste si: Cea mai nouă excentricitate a patronului FCSB. Cum arată noul accesoriu al lui Gigi Becali, purtat și de Mayweather și Snoop Dogg

Pe ideea dar din dar se face rai s-a organizat si spectacol caritabil de la Pitesti, menit sa stranga fonduri pentru recuperarea copiilor care sufera de tulburari de spectrul autist..

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Scopul acestui spectacol este strangerea de fonduri pentru amenajarea unei rampe si acrediatrea serviciilorsociale in centrul nostru si APCA Pitesti", spune Magdalena Susanu de la Centrul Acvia.

"Organizam astfel de evenimente caritabile din 2011, oragnizam de aceasta zi de constientizare a autismului", spun organizatorii.

Citeste si: Un cunoscut sportiv s-a stins din viață la Constanța. Sportul românesc este în doliu.

Copiii cu autism sunt frumosi, speciali, unici, iar unii dintre ei pot avea abilitati extraordinare daca sunt ajutati. Numai impreuna putem construi un vis!

Kanal D vine mereu in sprijinul actiunilor caritabile. De data aceasta, postul nostru de televiziune s-a implicat in organizarea spectacolului dedicat zilei internationale de constientizare a autismului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si