Șorici. Ingredientele de care ai nevoie sunt apa, sarea şi câţiva căţei de usturoi. Curăță șoriciul de grăsime și taie-l în felii subțiri pe care să le așezi apoi într-un borcan de 800 de ml.
Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun
Citeste si: Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare
Șorici. Peste ele, toarnă o saramură formată din apă, 4-5 linguri de sare şi 4-5 căţei de usturoi. Compoziţia se ţine la rece și se schimbă saramura din când în când.
Toba de casă. Cum se prepară corect. Află ingredientul care o face delicioasă
Toba de casă. Bucatele tradiţionale umplu mesele românilor în perioada sărbătorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc.
Citeste si: Ouă umplute. Aperitivul delicios nelipsit de pe mesele de sărbători
Toba de casă. Ingrediente:
2 urechi de porc
2 rinichi de porc
o limbă de porc
un bucată de muşchi de porc
o inimă de porc
un stomac de porc
250 de grame de slănină cu carne
4 căţei de usturoi
sare
piper măcinat
piper boabe
foi de dafin