Close sidebar
Close sidebar

Șorici. Secretul pentru a obține un șorici fraged

Șorici. Vin Sărbătorile, ocazie cu care de pe mesele românilor vor fi nelipiste produsele tradiționale, printre care și șoriciul. Iată cum să-l prepari pentru a fi fraged.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Șorici. Ingredientele de care ai nevoie sunt apa, sarea şi câţiva căţei de usturoi. Curăță șoriciul de grăsime și taie-l în felii subțiri pe care să le așezi apoi într-un borcan de 800 de ml. 

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

Citeste si: Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare

Șorici. Peste ele, toarnă o saramură formată din apă, 4-5 linguri de sare şi 4-5 căţei de usturoi. Compoziţia se ţine la rece și se schimbă saramura din când în când. 

Toba de casă. Cum se prepară corect. Află ingredientul care o face delicioasă

Toba de casă. Bucatele tradiţionale umplu mesele românilor în perioada sărbătorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc.

De aceea, pentru un festin cât mai îmbelşugat, vă propunem cea mai bună reţetă de tobă de casă.

Citeste si: Ouă umplute. Aperitivul delicios nelipsit de pe mesele de sărbători

Toba de casă. Ingrediente:

Citeste si: Lovitură pentru pensionarii cu venituri mici din România! De ce sunt nevoiți să plătească 300 de lei în plus lunar- kanald.ro

Citeste si: Monalisa Liuba a avut o presimțire TERIFIANTĂ în ziua în care a murit pe masa de operație! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE- wowbiz.ro

Citeste si: Comuna din România unde nu s-a mai născut niciun copil în ultimii 12 ani: Satele care o alcătuiesc au o poveste inedită- antena3.ro

2 urechi de porc
2 rinichi de porc
o limbă de porc
un bucată de muşchi de porc
o inimă de porc
un stomac de porc
250 de grame de slănină cu carne

o jumătate de kilogram de pulpă de porc
4 căţei de usturoi
sare
piper măcinat
piper boabe
foi de dafin

VEZI AICI CUM SE PREPARĂ TOBA DE CASĂ

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI