Sorin Rus de la "Casa Iubirii" are 28 de ani și lucrează ca antrenor de fitness. Originar din Satu Mare, tânărul spune că vrea să își întâlnească sufletul pereche în emisiune și că visează la momentul în care se va căsători.

Citeste si: Detalii din viaţa lui Sorin Rus de la emisiunea Casa Iubirii: Care este cea mai mare pasiune a sa?

Printre tinerele care au pus ochii pe Sorin Rus de la "Casa Iubirii" se numără și o altă vedetă TV, Larisa Judele, actualmente prezentatoare la o televiziune din Hunedoara.

Citeste si: Andra Volos și Natalia de la Casa Iubirii sunt prietene? Ce legătură există între cele două

Contactată de Fanatik, Larisa Judele a recunoscut că îi cam fug ochii după Sorin Rus, concurentul din show-ul prezentat de Andreea Mantea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a recunoscut râzând că ar fi foarte curioasă să îl cunoască personal pe Sorin Rus.

Larisa: "Da, îmi place de el. Poate așa îmi găsesc și eu jumătatea"  

Larisa Judele a dezvăluit că a ajuns să vadă câteva cadre din show-ul Casa Iubirii. Iar în acel moment erau difuzate imagini cu Sorin Rus în rolul principal. și ceva i-a atras atenția și a rămas cu ochii lipiți de ecranul televizorului pentru a afla mai multe despre el.

”Nu îl cunosc, l-am văzut doar în timpul emisiunii. Dar Sorin Rus chiar mi-a atras atenția! Aș putea spune că, da, îmi place de el. Chiar aș vrea să îl cunosc mai bine. Cine știe, poate așa îmi găsesc și eu jumătatea", a dezvăluit Larisa.

Larisa Judele a recunoscut că îi cam fug ochii după Sorin Rus, concurentul din show-ul prezentat de Andreea Mantea.

Sorin Rus vrea să schimbe stilul de viață al oamenilor

Sorin Rus a atras multe priviri din partea fetelor la prima sa apariție în Casa iubirii. Însă puțini știu care este cea mai mare pasiune a tânărului.

Cea mai mare pasiune a lui Sorin este sportul. Tânărul este antrenor de fitness de o perioadă lungă de timp, destul de cunoscut și căutat pentru abilitățile pe care le are în domeniu.

El nu este doar un antrenor de fitness, ci încearcă să schimbe stilul de viață și ca oamenii să facă alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si