Sorin Rus este un tânăr fermecător din Satu Mare, în vârstă de 28 de ani. Tânărul concurent are gânduri mari și speră că aici își va găsi sufletul pereche.

Cu ce se ocupă și care este cea mai mare pasiune a lui Sorin Rus

Concurentului îi place să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă: „  Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi. 

”, a declarat Sorin Rus, odată cu intrarea sa în  Casa iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea ia atitudine: Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!

Cea mai mare pasiune a lui Sorin este sportul. Tânărul este antrenor de fitness de o perioadă lungă de timp, destul de cunoscut și căutat pentru abilitățile pe care le are în domeniu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El nu este doar un antrenor de fitness, ci încearcă să schimbe stilul de viață și ca oamenii să facă alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația.

Ce caută Sorin Rus la o femeie

„  Întotdeauna am fost un familist, am avut relații de lungă durată, am luat același exemplu și din familie, familia mea este foarte unită.  ”, a declarat Sorin Rus la intrarea în Casa iubirii.

Citeste si: Cine este Ștefania Alina Drugă de la emisiunea Casa Iubirii? Ocazional profesează ca model

Deși întâlnește multe femei frumoase în domeniul său, Sorin nu dorește să amestece viața amoroasă cu cea profesională.

Citeste si: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, despre cel de-al doilea copil al cuplului, la „Teo Show” „Ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil”

Sorin Rus își dorește să găsească o femeie care să ajungă să îl completeze perfect și cu care să își întemeieze o familie, spunând că aspectul fizic nu contează foarte mult, dar că își dorește alături de el o femeie puternică și inteligentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si