Andra Volos, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, s-a mutat recent în Italia. Șatena a dezvăluit în urmă cu puțin timp ce legătură este între ea și Natalia de la ”Casa Iubirii”.

Ce relație există între Andra Volos și Natalia

Andra Volos și Natalia, noua concurentă din cadrul competiției matrimoniale ”Casa Iubirii”, au o relație despre care nu foarte mulți știu. Andra a fost domiciliată pentru o bună perioadă de timp în Italia, iar recent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a mutat, din nou, în țara dragă inimii sale.

Citeste si: Prima reacție a Corinei Niculescu după ce a plecat de la „Casa Iubirii”

Șatena de la Puterea Dragostei a organizat în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram, la secțiunea de story, o serie de întrebări și răspunsuri. Unul dintre admiratorii ei a întrebat-o dacă:  ”Fata nouă de la Casa Iubirii, Natalia mai exact...este prietena ta, nu?”

Andra, fără să stea pe gânduri, a dezvăluit că între ea și Natalia există o prietenie care rezistă de ani buni, mai exact de 7-8 ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andra Volos și Natalia de la Casa Iubirii sunt prietene? Ce legătură există între cele două

Citeste si: Andreea Mantea, anunț cu totul neașteptat! Ce se întâmplă cu Kinga: Vreau să vorbesc cu Robert

Natalia de la ”Casa Iubirii” a fost prima prietenă pe care și-a făcut-o Andra Volos atunci când s-a mutat în Italia, fiind la acea vreme doar un copil.

În prezent, Andra Volos s-a stabilit din nou în Italia, decizie pe care a luat-o în urmă cu câteva luni și a rămas neschimbată. 

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe primul loc in preferintele telespectatorilor de la orase!

Andra Volos și Natalia de la Casa Iubirii sunt prietene? Ce legătură există între cele două

Natalia, noua concurentă din ”Casa Iubirii”

Natalia este noua concurentă care s-a alăturat show-ului ”Casa Iubirii”, imediat după ce Bianca a fost eliminată în gala de acum două săptămâni. Timidă și emoționată, Natalia a venit din Italia pentru a-și găsi sufletul pereche în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D.

Citeste si: Silvia Ioniță, premiată de Dan Negru cu un tort, după ce a găsit soluțiile definițiilor de la „Jocul cuvintelor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si