Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Soț și soție, găsiți fără suflare în apartamentul în care locuiau, în Brașov. Vecinii ar fi auzit zgomote puternice din casa celor doi

Doi soți au fost găsiți fără suflare într-un apartament din Brașov. Vecinii acestora au mărturisit că înainte de descoperirea macabră ar fi auzit zgomote puternice din locuință.

Elena Tasca,

Soț și soție, găsiți fără suflare în apartamentul în care locuiau, în Brașov

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi soți din Brașov au fost găsiți fără suflare în apartament. Vecinii acestora ar fi sesizat autoritățile că din casa celor doi se aud zgomote puternice, iar polițiștii ajunși la locul indicat au găsit trupurile neînsuflețite ale acestora.

Soț și soție, găsiți fără suflare în apartamentul din  Brașov

Incidentul de-a dreptul șocant s-a petrecut în cursul zilei de 14 octombrie 2024. Mai mulți locatari dintr-un bloc din Brașov au sesizat autoritățile că dintr-un apartament se aud zgomote puternice.

Citește și: A fost descoperit leacul pentru mpox, "Variola Maimuței". Vaccinul a fost aprobat de OMS

Citeste si: Cine este bărbatul care a murit în timp ce alerga la maratonul din Capitală. I s-a făcut rău în timpul competiției, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni. Îl bătea şi nu-l lăsa nici măcar la toaletă- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au reușit să pătrundă în locuința indicată cu ajutorul lucrătorilor din cadrul ISU.

Pătrunse în apartament, autoritățile s-au confruntat cu o priveliște macabră. Cei doi soți care locuiau în apartament erau fără suflare.

Potrivit primelor informații, este vorba de un vărbat și o femeie, în vârstă de 57, respectiv 50 de ani. Cei doi soți ar fi avut un magazin de închiriere echipamente ski și biciclete, iar bărbatul ar fi fost instructor de ski în Poiana Brașov.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la decesul celor doi soți. Surse din anchetă au declarat că ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Bărbatul și-ar fi omorât soția, apoi și-a luat viața.

Citește și: "Sunt nevinovat. Nu am primit niciun ban" Nelu Tătaru, primele declarații la intrarea în comisia juridică a Camerei Deputaților. Plenul a votat ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov- Secţia 2 Poliţie au fost solicitaţi astăzi, 14 octombrie, să intervină, în urma primirii unui apel telefonic direct, la o adresă din municipiul Braşov, întrucât fuseseră semnalate de locatari zgomote, venite dintr-un apartament.

La faţa locului s-a deplasat, de îndată, un echipaj de poliţie care a procedat la pătrunderea în forţă, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul ISU Braşov, în locuinţă, unde a identificat două persoane decedate, soţ şi soţie, de 57, respectiv 50 de ani, se arată într-un comunicat transmis de autoritățile din Brașov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI