Cateva zile mai tarziu, Alberta Tinu, nora lui Iucinu, avea sa depuna insa la Judecatoria sectorului 1 o cerere privind un ordin de protectie impotriva soacrei sale.

Intre timp, Emilia Iucinu, invitata in emisiunea lui Cristi Brancu  a povestit cum s-ar fi batut de fapt cu sotia fiului sau, care ar fi jignit-o. “ Mi-a spus: nesimtito, esti o barfitoare! Eu am urcat dupa ea si acolo a avut loc un schimb de replici.

Ea atunci s-a infipt in parul meu. Eu am luat-o de brate, dar ea ma impingea spre scara, undeva unde scara vine in spirala. S-a infipt in parul meu, eu am apucat-o de brate si o tineam de brate asa. Ea scrie (n.r: in sesizarea facuta de sotia lui Andrei Tinu la Politie), ca i-am zis eu: “poate iti dau un cap in gura”. Nu, Cristi, i l-am dat! Pentru ca eu asa m-am eliberat ca sa nu fiu aruncata pe scari in jos”, i-a povestit Emilia Iucinu lui Cristi Brancu.
Andrei Tinu, prins la mijloc intre mama si sotia sa
Andrei Tinu, prins la mijloc intre mama si sotia sa

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia sustine ca intre timp, nora sa si-a retras plangerea la politie.

Desi nu vrea sa comenteze nimic referitor la acest scandal, Andrei Tinu s-ar fi mutat din vila din Baneasa, unde locuia toata familia, intr-un apartament, cu sotia si fiica sa de un an, lasandu-si mama singura in casa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si