@cancanvedete #fy #viral #foryou #bogdandelaploiesti @bogdandelaploiesti.haz ♬ sunet original- CanCanVedete

Bogdan Marian Aldea face furori  cu piesele sale în România. Manelele lui au deveni hit. Deși a fost acuzat de multe ori că formează o relație cu Theo Rose, cei doi colaborează în plan profesional și au o relație de prietenie.

Bogdan a intrat în atenția publicului, în ultima perioadă, cu mai multe clipuri video de pe Tiktok alături de un micuț. Manelistul l-a numit ba „fin”, ba „naș”, apoi le-a arătat fanilor cum doarme, cum vorbește, dar și cum dansează băiatul.

@cancanvedete #bogdandelaploiesti #foryou #viral #fy @bogdandelaploiesti.haz ♬ sunet original- CanCanVedete

Cel mic este tot timpul cu Bogdan de la Ploiești. Artistul l-a luat pe copil chiar și în vacanțe cu el, iar în cel mai recent video cei doi se dau în leagăn și le urează „la mulți ani, românilor”. În mai multe live-uri de pe rețelele de socializare, manelistul s-a filmat alături de minor, iar fanii i-au adresat întrebări precum: „copilul s-a mutat cu patul și jucăriile lui la tine acasă”,

„de ce îl strigi „hai la tata” dacă nu ești tatăl lui?”.

Până în acest moment, cântărețul nu a confirmat și nici infirmat zvonurile, însă se știe că își dorește să-și țină viața personală departe de camerele de luat vederi.

Citeste si: Bianca Comănici în brațele lui Bogdan de la Ploiești. Mesajele au curs pe rețelele de socializare

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit

Artistul a fost căsătorit în urmă cu doar câțiva ani, mai exact în 2015. El a declarat că totul a fost o glumă, o provocare și că au divorțat imediat. El a fost căsătorit cu prietena sa cea mai bună, după ce a pierdut un pariu cu prietenii săi. Deși nu era iubita lui, fata respectivă a acceotat să îi fie soție lui Bogdan de la Ploiești.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat.Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă”, a declarat Bogdan de la Ploiești, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sotia-lui-bogdan-de-la-ploiesti

Aceasta ar fi soția și mama copilului lui Bogdan de la Ploiești.

[Sursa foto: Tiktok]

Citeste si: Tzancă Uraganu, într-un spital din Germania. Surse din anturajul manelistului spun că ar fi fost bătut de foștii cumnați

Manelistul a mărturisit că nunta a fost organziată în mare secret, iar părinții săi au aflat abia după ce artistul a divorțat. După doar câteva zile de căsnicie, Bogdan și soția sa au divorțat.

„Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(…)”, a mai spus artistul.

Cine este soția lui Bogdan de la Ploiești?! Cum s-a dat artistul de gol pe Tiktok

Bogdan de la Ploiești, înconjurat de copii.

[Sursa foto: Facebook]

Pe contul de socializare ai nașei de cununie a apărut o poză de la celebrul eveniment. Femeia le ura casă de piatră finilor săi și să vină pe lume bebelușul sănătos. Pe fosta soție a lui Bogdan de la Ploiești o chema Larisa, însă fanii susțin că în prezent se iubește cu o femeie pe nume Diana.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, cover după 5GANG! Cum sună melodia care a strâns sute de mii de vizualizări în câteva ore

De curând, manelistul a declarat că este bine pe plan sentimental, însă nu a oferit foarte multe detalii. „Poate pe plan sentimental sunt bine, dar viața mea personală o țin puțin mai safe, adică o țin mai departe de ochii lumii, pentru că sunt fericit așa să știu că sunt eu bine, nu trebuie să știe toată lumea ce se întâmplă în viața mea, că altfel nu ar avea niciun farmec, nu aș mai fi misterios.Dar sunt bine și pe plan sentimental. Mai iubesc o zi, două, mai muncesc, după aceea, iar iubesc, depinde de situație”, a declarat Bogdan de la Ploiești.

Rămâne de văzut dacă Bogdan de la Ploiești va confirma zvonurile sau nu, în privința familiei sale pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit! Cine este fosta lui soție și de ce au divorțat: „Ai mei nu au știut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si