Jador de la Puterea dragostei a scos o melodie inedită, diferită de stilul său muzical și dedicată unui alt public. De această dată este vorba de un cover după melodia celor de la 5GANG, o trupă iubită de puștii din România.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, imagini inedite de la nuntă! A fost invitat special la "Se strigă darul"

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini neașteptate! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți

Jador a reușit să strângă aproape 200k de vizualizări în doar câteva ore de la lansare, deși și-a pierdut contul de youtube și a fost nevoit să-și facă un cont nou, unde are momentan aproape 40.000 de abonați.

 

Jador de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat pentru Simina

Jador și Simina de la Puterea Dragostei au trăit o scurtă, dar intensă, poveste de iubire. Însă, chiar și după despărțire, tachinările dintre ei au continuat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Într-un interviu acordat pentru WOWbiz online, Simina a făcut o serie de declarații contradictorii. Jador i-a răspuns imediat, printr-o replică tăioasă.

"Omul este fals legat de subiectul Simina, eu chiar am crezut că ține la mine, însă mi-am dat seamă că nu este adevărat. Vrea doar să își facă o imagine bună, să scoată piese și atât, or fi melodiile lui de dragoste, dar sincer, nu au legătură cu mine, sunt la modul general.

El nu mă iubește, are doar un plan în capul lui. Îl ajută strategia asta în povestea cu muzica și, probabil, în fața fetelor”, a spus Simina de la Puterea Draostei într-un interviu.

Câteva minute mai târziu, Simina de la Puterea Dragostei s-a contrazis

"Nu vreau să se mai se gândească la mine. Sper ca timpul să îi vindece rănile inimii, fiindcă este un om bun. Îi doresc să găsească o fată care să îl iubească așa cum dorește el, să se comporte cum vrea el, să îl accepte condițiile și doleanțele, într-un cuvânt, să fie fericit. Eu am o relație frumoasă cu Alex, și cred că până la urmă, Jador a înțeles cum stau lucrurile cu adevărat în viața mea", a declarat bruneta.

Citeste si: Poza cu Mary de la Puterea Dragostei care i-a uimit pe toți! "Ai slăbit rău"

Citeste si: Se întoarce Bia la Puterea Dragostei pentru Bogdan de la Ploiești?! Răspunsul ei i-a lăsat pe toți mască

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Bianca de la Puterea Dragostei, iubita lui Livian: "Părul lung și mintea scurtă"

Jador de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat pentru Simina
Jador de la Puterea Dragostei

Bulversat de afirmațiile Siminei, Jador a făcut și el o declarație neaștepată

"Măi, femeie, tu nu vezi că te-ai contrazis flagrant? Prima oară ai spus că eu sunt fals şi că nu am sentimente pentru tine, apoi ai declarat că speri ca timpul

să-mi vindece rănile şi să nu ma mai gândesc la tine. Data viitoare, gândeşte mai bine înainte să faci nişte afirmaţii, că acum, sincer, nu s-a înţeles nimic. Şi vreau să ştii că nu mai ţin deloc la tine. Îţi doresc o viaţă frumoasă şi fericită alături de Zănoagă al tău!", a declarat Jador.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a bătut cu Bianca: "Ești nesimțit, nu mai vorbesc cu tine"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Zănoagă! A publicat poza cu copilul

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei are o soră! Uite cum arată tânăra

Acum au apărut tot mai multe dovezi că Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit. Este posibil ca Jador și frumoasa brunetă să revină la sentimente mai bune și să acorde o șansă relației dintre ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si