Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui nastea, iar el ii viola fiul dintr-o relatie anterioara. Un profesor i-a distrus viata fiul vitreg, abuzandu-l sexual in repetate randuri

Un profesor a fost condamnat la 8 ani de inchisoare pentru ca si-a abuzat sexual, in repetate randuri, fiul vitreg. Unul dintre abuzuri s-a petrecut in timp ce sotia sa era internata la spital pentru a naste.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul socant s-a petrecut in Australia, iar barbatul, care lucra la o scoala ca profesor, isi abuza fiul vitreg si de cate 5 ori pe saptamana, atunci cand sotia sa nu era acasa. Chiar si cand sotia sa era internata in spital pentru a naste, barbatul a profitat de lipsa acesteia pentru a-l abuza pe fiul acesteia dintr-o relatie anterioara.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Abuzurile au inceput cand baiatul avea 10 ani si au continuat pana cand acesta a implinit 18 ani.
Cand a aflat ca baiatul si-a facut o prietena, tatal vitreg si-a iesit din minti. Acesta l-a batut crunt pe copil si i-a spus ca nu are nevoie de o fata.

"Eu iti ofer tot ceea ce ai nevoie, de ce iti trebuie o prietena? Eu te iubesc si ar trebui sa ma apreciezi pentru tot ceea ce fac pentru tine!", i-a spus barbatul.
Profesorul, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a fost condamnat la 8 ani de inchisoare, scrie Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI